آموزش Incoming connection در ویندوز 10
قابلیت incoming-connection در ویندوز 10|نحوه ی راه اندازی vpn connection|مدیریت connection ها در ویندوز10|برگزارکننده آموزش های بین المللی
در اصطلاح نوعی از Connection می باشد که این اجازه را به یک کلاینت می دهد که از طریق اینترنت به سیستمعامل به صورت از راه دور (Remote) متصل گردد و در این حالت سیستمعامل در نقش یک Remote Access یا RAS Server ساده عمل می نماید.

در این حالت کلاینتی که قصد اتصال به این RAS Server را دارد برروی سیستمعامل خود یک New Dial-Up Connection را م یبایست ایجاد نماید و به جای استفاده از شماره تلفن شرکت ارائهدهنده اینترنت باید شماره تلفن خطی را که RAS Server به سیستم خود متصل نموده است را وارد کرده تا بتواند به منابع آن دسترسی پیدا نماید.برای ایجاد یک New Incoming Connection وارد بخش Network Connection سیستمعامل شده ودر Tabهای مربوط به این پنجره گزینه File را کلیک کنید و سپس گزینه New Incoming Connection را انتخاب نمایید، تمامی این مراحل در تصویر زیر مشخص می باشد.

با انتخاب این گزینه مراحل ساخت Incoming Connection آغاز می گردد. اولین بخش از ساخت همانند تصویر نمایش داده شده است.

در این بخش باید مشخص نمایید که کلاینتی که قرار است به این سیستمعامل که در نقش یک RAS Server عمل می کند متصل گردد با مجوز کدام یک از کاربران که در سیستمعامل RAS Server تعریف شده است این اتصال را انجام دهد، بعد از انتخاب کاربر موردنظر و فعال کردن آن گزینه Account Properties را انتخاب کرده تا شکل 5-3 نمایش داده شود.

در این بخش وارد Callback Tab شوید تا تصویر نمایش داده شود.

در این قسمت اگر گزینه Do Not Allow Callback انتخاب شده باشد این امکان وجود دارد که هر کلاینتی با در اختیار داشتن User و Password مربوط به سیستمعامل RAS Server به آن متصل شود.گزینه Allow the Caller to Set the Callback Number به این منظور مورد استفاده قرار می گیرد که کاربری که به کامپیوتر RAS متصل میشود ارتباط آن از طریق یک شماره تلفن انجام شود، و زمانی که User و Password را وارد میکند در این حالت یک پنجره برای وی نمایش داده شود که از کاربر میخواهد شماره تلفن خطی را که توسط آن به کامپیوتر RAS متصل شده است را وارد نماید با وارد کردن شماره RAS Server این تماس Disconnect می گردد و از طرف RAS Server با شماره مشخص شده مجدداً تماس گرفته می شود و ارتباط برقرار می گردد. مزیت این کار این می باشد که هزینه تلفن برای کاربری که به RAS Server متصل شده است در نظر گرفته نمی شود.
گزینه Always Use the Following Callback Number که در تصویر مشخص شده است برای این منظور مورد استفاده قرار می گیرد که کاربری که با کامپیوتر RAS Server ارتباط برقرار می کند از یک شماره تلفن ثابت استفاده کند و همیشه توسط آن به این RAS Server متصل گردد این گزینه به صورت امنیتی می باشد. اما روش کارکرد آن به این شکل است که در این قسمت باید برای RAS Server تعیین نماید که کلاینت فقط توسط این شماره به این سرور متصل شود.

در این حالت کلاینتی که قرار است با RAS Server ارتباط برقرار نماید توسط همین شماره به Server متصل می گردد در صورت عمل Callback انجام شده و هزینه تماس به حساب خطی است كد RAS Server توسط آن به اینترنت متصل شده است. امنیت آن از این جهت می باشد که هر شخصی که User و Password این سرور را در اختیار داشته باشد نمی تواند به این کامپیوتر دسترسی داشته باشد به این علت که در تنظیمات سرور مشخص کرده اید که فقط از شماره تلفن مشخص شده برای برقراری ارتباط استفاده گردد. بعد از انجام تنظیمات در این بخش وارد قسمت بعد برای ایجاد Incoming Connection می شوید که درتصویر زیر مشاهده می نمایید.

در این بخش اگر RAS Server مورد استفاده دارای یک مودم از نوع Dial-Up باشد میتوانید آن را انتخاب نمایید که این گزینه در ویندوز در غیر این صورت میتوانید گزینه Through the Internet را انتخاب کنید که در این بستر از ویژگی VPN برای ایمن کردن ارتباط و رمزگذاری (Encrypt) کردن اطلاعات تبادل شده استفاده میگردد، در ادامه گزینه Dial-Up Modem را انتخاب کرده و Next را کلیک کنید تاتصویر زیر نمایش داده شود.

در این بخش TCP/IPV4 را انتخاب کرده و گزینه Properties را کلیک نمایید تا وارد بخش تنظیمات مربوط به IP شوید با انتخاب این گزینه تصویر نمایش داده می شود.

در این قسمت در صورت عدم وجود DHCP Server باید به صورت دستی برای RAS Server و کلاینتی که قرار است به این RAS Server متصل شود IP Address مشخص نمایید، برای این منظور گزینه Specify IP Address را انتخاب کرده و از یکی از کلاسهای موجود IP Address مشخص نمایید اولین
IP Address به RAS Server اختصاص مییابد و مابقی IP Addressها به کامپیوترهای کلاینتی که قرار است به کامپیوتر RAS Server متصل شود اختصاص داده می شود که در تصویر مشخص شده است.

بعد از تخصیص دادن IP Address باید گزینه Allow Access را انتخاب کنید تا در صورت درست بودن تنظیمات تصویر نمایش داده شود.

در بعضی مواقع این امکان وجوددارد که با مشکل در ایجاد Incoming Connection مواجه گردید و علت آن غیرفعال یا Disable بودن سرویس Routing and Remote Access می باشد که باید این سرویس را فعال کنید.
آشنایی با تنظیمات کلاینتی Incoming Connection
در بخش قبل تمامی تنظیمات انجام شده در کامپیوتری بود که IncomingConnection را برروی آن ایجاد کرده بودید، ولی کلاینتی که قرار است از طریق Dial-Up Internet Connection به کامپیوتر موردنظر متصل گردد. در اولین مرحله می بایست در سیستمعامل خود یک Modem نصب شده داشته باشد و همین طور می بایست یک Connection از نوع Dial-Up از قبل ایجاد کرده باشد، برای ایجاد Dial-Up Connection وارد بخش Network Sharing and Center شده و در قسمت ChangeYour Networking Setting گزینه Setup a New Connection or Network را انتخاب نمایید. این مراحل در تصویر مشخص شده است.

با انتخاب گزینه Setup a New Connection or Network در تصویر نمایش داده می شود.

در این قسمت باید نوع Connection ارتباطی را انتخاب نمایید که هدف شما از این کار ایجاد یک Dial-Up Connection می باشد گزینه connent to workplace را انتخاب کرده و گزینه Next کلیک کنید تا وارد بخش بعد که می توانید نوع ارتباط را vpn یا Dial-Up Connection انتخاب کنید در تصویرنمایش داده شده است .

در این بخش باید یک سری تنظیمات را انجام دهید که به شرح زیر می باشد:
Dial-Up Phone Number
در این قسمت عموماً شماره تلفن شرکتی که ارائه کننده اینترنت می باشد وارد م یگردد ولی در این بخش به جای مشخ صکردن تلفن شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنت می بایست شماره تلفن همان خطی که به کامپیوتر Incoming Connection متصل است را وارد نمایید.
User Name
در این بخش باید همان کاربری که در کامپیوتر Incoming Connection در مرحله قبل مشخص کردهاید و دارای مجوز لازم می باشد را وارد نمایید در اینجا از کاربر Administrator برای همین منظور استفاده میگردد.
Password
در این قسمت میبایست Password مختص به کاربری را که انتخاب کردهاید را وارد نمایید.
تنظیمات این سه بخش در تصویر قابل مشاهده می باشد، سؤالی که در این بخش ممکن است برای شما پیش بیاید مربوط به IPAddress باشد که در کامپیوتر Incoming Connection مشخص شده است و اینکه این آدرس در کجا مورد استفاده قرار میگیرد؟
در جواب این سؤال باید گفت زمانی که این دو کلاینت از طریق Dial-Up Connection به یکدیگر متصل میشوند به صورت اتوماتیک به هریک از این کلاینتها یک IP Address اختصاص داده می شود اما این عمل در پشت صحنه رخ می دهد و شما متوجه این امر نخواهید شد.

آشنایی با Virtual Private Network) VPN)
به کمک این تکنولوژی می توانید در بسترهایی که به صورت ناامن (Unsecure) می باشند مانند اینترنت یک بستر امن برقرار نمایید در واقع تکنولوژی VPN با استفاده از یک سری پروتکل های خاص یک بستر مستقیم بین هردو مکان شما که مبدأ و مقصد می باشند را برقرار می نماید و اطلاعاتی که در این بین تبادل می گردد توسط VPN به صورت رمز شده (Encrypt) ارسال می شود برای درک بهتر این موضوع به تصویر زیر و مثال مطرح شده دقت نمایید.

در تصویر بالا یک شبکه داخلی به نام Office Tehran وجود دارد و در طرف دیگر یک کلاینتی قرار دارد که از شهر Tabriz قصد برقراری ارتباط با شبکه فوق را دارد، برای برقرای این ارتباط، کلاینت میتواند با استفاده از یک VPN Connection به اینترنت متصل شده و در طرف دیگر که Office Tehran قرار دارد یکVPN Server راهاندازی گردد و به این ترتیب ارتباط VPN Server با کامپیوتر کلاینت و در نتیجه کل شبکه و دفتر تهران به صورت کاملاً امن برقرار شود. در این بخش به توضیح تنظیمات کلاینتی VPN Connection خواهیم پرداخت، برای ایجاد Connection نیازمند دانستن IP Address مربوط به VPN Server به همراه User Name و Password که دارای اجازه اتصال به کامپیوتر VPN Server را دارا میباشد خواهید داشت، اسم کاربری و پسورد موردنظر می بایست در VPN Server که قصد برقراری ارتباط با آن را دارید تعریف شده باشد. نحوه ایجاد Connection همانند ساخت یک Dial-Up Connection است با این تفاوت که به جای وارد کردن شماره تلفن میبایست از IP Address استفاده نمایید به این علت که کانال ارتباطی مورد استفاده بستر اینترنت می باشد. برای ایجاد Connection باید مطابق شکل 5-15 در بخش Control Panel وارد بخشNetwork and Sharing Center شوید سپس گزینه Change Your Network Setting را انتخاب نمایید. در ادامه برروی گزینه Setup a New Connection or Network کلیک کرده تا تصویر را مشاهده نمایید.

با انتخاب این گزینه تصویر زیر نمایش داده می شود.

در این قسمت باید گزینه Connect to a Workplace را انتخاب نماید سپس برروی گزینه Next کلیک کنید .

در این بخش می بایست گزینه مشخص شده که Use My Internet Connection است را انتخاب کنید، در صورت متصل بودن به اینترنت تصویر نمایش داده می شود.

همانطور که گفته شده میبایست برای اتصال به VPN Server از IP Address استفاده نمایید (توجه نمایید IP Address که به VPN Server اختصاص داده می شود باید از نوع Public باشد) بعد از وارد کردن IP Address مربوط به VPN Server گزینه create را انتخاب کنید تا شکل 5-20 نمایش داده شود.

در ویندوز 10 بر خلاف ورژن های قبلی user و password پس از برقراری ارتباط با vpn server در خواست می کند .
تنظیمات VPN Connection
برای دسترسی و انجام تنظیمات VPN Connection می توانید به تصویر بالا مراجعه نمایید، برای انجام تنظیمات همانند شکل تصویر زیر برروی VPN Connection ایجاد شده راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب نمایید.

با انتخاب گزینه Properties وارد بخش تنظیمات VPN Connection می شوید که مطابق با تصویر می باشد می باشد.

تنظیمات General Tab
اولین Tab مربوط به General می باشد که در این Tab می توانید IPAddress مربوط به VPN Server را مشاهده کرده و یا آن را تغییر دهید و در بخش دوم که به نام First Connect است در صورت فعال کردن گزینه Dial Another Connection First، می توانید انتخاب کنید که در صورت موجود بودن یک Connection از نوع Dial-Up یا ADSL کدام یک برای اتصال به اینترنت مورد استفاده قرار گیرد، در صورتی که کامپیوتر همیشه به اینترنت متصل است دیگر نیازی به فعالسازی این گزینه نمی باشد.
تنظیمات Option Tab
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می نمایید در این Tab می توانید در این بخش تنظیمات ، قطع خودکار ارتباط با سرور را اعمال کنید.

تنظیمات Security Tab
همانطور که در تصویر مشاهده می نمایید در این Tab می توانید در چند بخش تنظیماتی را اعمال نمایید که در ادامه در خصوص هریک توضیح داده شده است.

در اولین بخش از این Tab میتوانید نوع Protocol ارتباطی را مشخص نمایید که دارای چهار پروتکل و پنج حالت می باشد که در تصویر زیر نمایش داده شده است.

پروتکل (PPTP (Point to Point Tunneling Protocol کانال ارتباطی را برقرار می نماید و از پروتکلی به نام MPPE جهت رمزگذاری (Encrypt) کردن کانال ارتباطی فوق استفاده می گردد. در روش دوم که روش مطمئن تری است پروتکل L2TP کانال ارتباطی را برقرار کرده و از پروتکل IPSec جهت رمزگذاری (Encrypt) کردن کانال ارتباطی فوق استفاده می گردد.پروتکلهای SSTP و IKEV2 از ویندوزهای 2008 به بعد اضافه شده است، پروتکل SSTP توسط پروتکل SSL اطلاعات را رمزگذاری می نماید و در پروتکل Ikev2 بر مبنای پروتکل IPSec اطلاعات رمزگذاری می گردد. در بین پروتکل ها یک حالتی به نام Automatic قرار دارد چنانچه این حالت را انتخاب نمایید بسته به تنظیمات VPN Server، تنظیمات پروتکل نیز انتخاب می گردد.در بخش Authentication همانطور که درتصویر زیر مشخص می باشد میتوانید تنظیمات مربوط به پروتکل های تأیید هویت (Authentication) را تعیین نمایید. در ادامه در این خصوص توضیح داده شده است.

در این بخش پروتکل هایی مانند (PAP-CHAP-MSCHAPV2-…) قرار گرفته اند که وظیفه شناسایی و تأیید هویت را برعهده دارند. زمانی که کلاینت قصد اتصال به VPN Server را دارد User و Pass وارد شده توسط این پروتکل ها در این تونل ارتباطی به VPN Serverمنتقل می گردد، درادامه سرور فوق User و Pass وارد شده را شناسایی و تأیید هویت می نماید و در نهایت در صورت صحیح بودن اجازه اتصال را صادر خواهد کرد. حتی یک سری از پروتکل ها مانند MSCHAP این توانایی را دارند کهUser و Pass وارد شده از طرف کلاینت را در تونل ارتباطی به صورت رمزگذاری شده برای VPN Server ارسال نماید.
توجه داشته باشید که پروتکل مورد استفاده در Authentication حتماً می بایست در سرور و کلاینت به صورت یکسان تعیین گردد.
,راه انداری شبکه خصوصی با incoming connection ,نحوه تنظیم VPN در ویندوز 10 ,آموزش تنظیم دستی VPN در ویندوز 10 ,جلوگیری از مصرف اینترنت برای آپدیت ویندوز با تنظیم Metered ,دسترسي به کامپيوتر از راه دور با Remote Desktop Connection,Images,آموزش استفاده از نرم افزار Team Viewer ,آشنایی با محیط فایروال ویندوز ,آموزش تنظیم ویندوز xp به عنوان VPN سرور ,حل مشکلات شبکه در ویندوز با بهکارگیری ابزارهای خطایابی ,Searches related to قابلیت Incoming connection در ویندوز 10
2 دیدگاه دربارهٔ «آموزش Incoming connection در ویندوز 10»
ممنونم. خیلی خوب بود. میشخگه ازتون خواهش کنم طریقه کانفیگ وایرگارد در وی پی اس هم توضیح بدید. من یه جا دیذم با همین روش شما امکان پذیره. سپاس
سلام. سعی میکنم تو اولین فرصت انجامش بدم و در وب سایت قرار بگیره